Servicii:VĂ PUNEM LA DISPOZIȚIE O GAMĂ COMPLETĂ DE SERVICII PERSONALIZATE

oferind calitate produsului finit
CONSULTANȚĂ SPECIALIZATĂ
 Showroomul nostru pune la dispoziția  clientilor un număr mare de mostre, conținând materiale de diverse culori, tesături , modele și sisteme de prindere . Consultantul nostru vă va ajuta să alegeți cele mai bune materiale in funcție de nevoile și necesitățile căminului dvs. 
 CALCUL DE NECESAR

 Consultanții din magazin realizează calcule de necesar de materiale și sisteme în funcție de exigențele dumneavoastră . Acest calcul permite o mai bună gestionare a bugetului dumneavoastră .Ofertele noastre sunt detaliate, transparente și clare oferindu-vă toate amănuntele necesare. 


MASURATORI SI CONSULTANTA LA DOMICILIU
Serviciul de măsurare la domiciliu și de consultanță la fața locului este realizat de personal specializat care vă poate ghida în alegerea soluțiilor potrivite pentru spațiul dumneavoastră. Aceasta etapă de măsurătoare este foarte importantă în procesul de amenajare a unei încăperi, fiind în strânsă legătură cu procesul continuu de consultanță. Acest serviciu este contra cost și diferă în funcție de complexitate. EXECUȚIA

Cel mai important punct în care ajunge proiectul nostru. Aici ne diferențiem de "competiție" deoarece  calitatea își spune cuvântul !
CĂLCARE MATERIALE CU FIER PROFESIONAL ȘI ÎNCREȚIRE MATERIAL LA DIMENSIUNILE DORITE


Am venit în întâmpinarea clienților cu aceste servicii adiționale pe care îl oferim clienților ce doresc un produs de calitate .TRANSPORT SI MONTAJ LA DOMICILIU

Casa Almo Design dispune de personal specializat în montajul sistemelor și perdelelor la domiciliu. Specialiștii noștri realizează fiecare proiect cu grijă și atenție deosebită.  Efectuarea montajului se realizează prin  : montarea șinelor și galeriilor și instalarea perdelelor și draperiilor. Acest serviciu este contra cost și diferă în funcție de complexitate.